Meniu Principal
Cosul de cumparaturi

OFERTA PERSONALIZATA!
Reprezinti o firma de constructii? Suna la 0734.443.113 pentru o oferta personalizata!

Comanda si plata

SCI Construct Distribution S.R.L


Cum se poate plasa o comandă:

1. Comanda telefonică:
        Apelați, de Luni până Vineri, în intervalul orar 08:00 – 17:00 la numerele de telefon 0734.443.113 sau 031.434.32.90, pentru a fi direcționat către un operator dedicat comenzilor telefonice. Apelarea acestor numere implică din partea dumneavoastră să cunoașteti bine ce produs/ produse doriți să achiziționați și codul produsului / codul produselor. Comunicați operatorului datele dumneavoastră de identificare și urmați instrucțiunile ce vi le va furniza acesta.

 

2. Comenzi prin intermediul site-ului online:
        Pentru a trimite un e-mail cu o comandă către SCI Construct Distribution SRL, trebuie să completați cât mai corect formularul fiecarui produs/ produse. Completați "Cod produs", "E-mail", "Telefon" și "Detalii", pentru a ajuta echipa sci-distribution.ro să identifice produsul/ produsele pe care doriți să le achiziționați prin intermediul site-ului online. La secțiunea de "Detalii", vă rugăm să ne comunicați numărul de bucăți, cantitatea și dimensiunile produsului/ produselor.

După completarea datelor de mai sus, și după verificarea acestora doar apăsând butonul "Trimite cerere", trimiteți comanda pentru a fi procesată de către un operator sci-distribution.ro.
     În site va va fi afișat următorul mesaj:
"Multumim ca ati comandat pe www.sci-distribution.ro
Comanda dumneavoastra va fi preluata in scurt timp de unul dintre operatorii nostri.
".


Cum se poate efectua plata:

1. Metoda de plată ramburs:
        Plata se va realiza ramburs la primirea comenzii, indiferent dacă livrarea s-a efectuat cu o firmă de curierat rapid sau cu masinile proprii (flota de masini S.C.I) .

2. Metoda de plată prin bancă:
        Atunci când se efectuează o comandă prin intermediul site-ului SCI, aveti posibilitatea de a vă alege metoda de plată. Dacă ați optat pentru plata prin "Transfer bancar", atunci după confirmarea comenzii, pe adresa dumneavoastra de e-mail o sa primiți toate datele de care aveți nevoie de efectuați plata prin banca (nume firma, adresa sediului social, banca, iban, cui firma). Dupa ce ați efectuat plata vă rugam sa ne trimiteți confirmarea de plată la adresa de e-mail: office@sci-distribution.ro

Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website. Termeni si conditii si Politica de G.D.P.R