Meniu Sci
Categorii produse
 

SCI Construct Distribution S.R.L

Pe site-ul www.sci-distribution.ro aveți acum 2 modalități de a plasa o comandă:

 

1. Comanda telefonică:
     Apelați, de Luni până Vineri, în intervalul orar 08:00 – 17:00 la numerele de telefon (+40) 720.840.495 sau (+40) 728.928.966, pentru a fi direcționat către un operator dedicat comenzilor telefonice. Apelarea acestor numere implică din partea dumneavoastră să cunoașteti bine ce produs/ produse doriți să achiziționați și codul produsului / codul produselor. Comunicați operatorului datele dumneavoastră de identificare și urmați instrucțiunile ce vi le va furniza acesta.

 

2. Comenzi prin intermediul site-ului online:
     Pentru a trimite un e-mail cu o comandă către SCI Construct Distribution SRL, trebuie să completați cât mai corect formularul fiecarui produs/ produse. Completați "Cod produs", "E-mail", "Telefon" și "Detalii", pentru a ajuta echipa sci-distribution.ro să identifice produsul/ produsele pe care doriți să le achiziționați prin intermediul site-ului online. La secțiunea de "Detalii", vă rugăm să ne comunicați numărul de bucăți, cantitatea și dimensiunile produsului/ produselor.

 

     După completarea datelor de mai sus, și după verificarea acestora doar apăsând butonul "Trimite cerere", trimiteți comanda pentru a fi procesată de către un operator sci-distribution.ro.
     În site va va fi afișat următorul mesaj:
"Multumim ca ati comandat pe www.sci-distribution.ro
Comanda dumneavoastra va fi preluata in scurt timp de unul dintre operatorii nostri.
".


Pentru mai multe intrebari nu ezitati sa ne contactati.

 

 

SCI in fiecare zi!

www.sci-distribution.ro - power by Addit.ro
SCI Construct Distribution S.R.L - materiale de constructii © 2020
0

Cos cumparaturi

Cosul tau este gol