SCI Construct Distribution S.R.L

Pe site-ul www.sci-distribution.ro aveti acum 2 modalitati de a plasa o comanda:

1. Comanda telefonica:
     Apeleaza, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 08:00 – 17:00 numerele de telefon (+40) 720.840.495 sau (+40) 728.928.966, pentru a fi directionat catre un operator dedicat comenzilor telefonice. Apelarea acestor numere implica din partea dumneavoastra sa cunoasteti bine ce produs/ produse doriti sa achizitionati si codul produsului / codul produselor. Comunica operatorului datele tale de identificare si urmeaza instructiunile ce ti le va furniza acesta.

 

2. Comenzi prin intermediul site-ului online:
     Pentru a trimite un e-mail cu o comanda catre SCI Construct Distribution SRL, trebuie sa completati cat mai corect formularul fiecarui produs/ produse. Completati "Cod produs", "E-mail", "Numar telefon" si "Detalii", pentru a ajuta echipa sci-distribution.ro sa identifice produsul/ produsele pe care doriti sa le achizitionati prin intermediul site-ului online. La sectiunea de "Detalii", va rugam sa ne comunicati numarul de bucati, cantitatea si dimensiunile produsului/ produselor.

 

     Dupa completarea datelor de mai sus, si dupa verificarea acestora doar apasand butonul "Trimite cerere", trimit comanda pentru a fi procesata de catre un operator sci-distribution.ro.
     In site va va fi afisat urmatorul mesaj:
"Multumim ca ati comandat pe www.sci-distribution.ro
Comanda dumneavoastra va fi preluata in scurt timp de unul dintre operatorii nostri.
".


Pentru mai multe intrebari nu ezitati sa ne contactati.

 

SCI in fiecare zi!

www.sci-distribution.ro - power by Addit.ro
SCI Construct Distribution S.R.L. © 2018