Meniu Sci
Categorii produse
 

SCI Construct Distribution S.R.L

     Înființată în anul 2005, are ca obiect de activitate distribuția de materiale de construcții, SCI Construct Distribution s-a dezvoltat continuu, acoperind astăzi București și Ilfov, precum și județele limitrofe acestora oferind clienților un pachet complet de servicii: ofertare, consultanță și livrare.

 

     SCI Construct Distribution pune la dispoziția clienților materiale pentru construcții, finisaje și amenajări (peste 1.000 repere), de la produse metalurgice (cuie, sârme negre și zincate, panouri de gard zincate și vopsite, tablă zincată și prevopsită, profile gips, etc.), folii de solar, de construcții cât și de ambalat, produse amenajări interioare și de termosistem (OSB, colțari de aluminiu, pvc, plasă de fibră și benzi adezive și neadezive, vopsele și tencuieli), produse de hidroizolație (cartoane și membrane bituminoase), produse de etanșare și izolare (spume poliuretanice și silicon) până la scule și unelte folosite în gospodării. 

 

     Forța logistică a companiei este confirmată de parcul logistic ce cuprinde un număr suficient de camionete specializate care asigură maxim de operativitate la descărcare, transport și livrări în 24 ore de la data comenzii, oriunde în zonele pe care le acoperim.

 

     Compania deține un portofoliu de peste 1.000 de clienți, din mai multe domenii de activitate, cei mai mulți dintre aceștia activând în domeniul construcțiilor, clienți vizitați săptămânal de echipa de vanzari.


     Ne dorim să fim un partener important pentru clienții noștri, asigurându-le livrarea produselor noastre în cel mai scurt timp posibil, însoțite de consultanță tehnică de specialitate.

 

www.sci-distribution.ro - power by Addit.ro
SCI Construct Distribution S.R.L - materiale de constructii © 2020
0

Cos cumparaturi

Cosul tau este gol