Meniu Principal
Cosul de cumparaturi

OFERTA PERSONALIZATA!
Reprezinti o firma de constructii? Suna la 0734.443.113 pentru o oferta personalizata!

Despre noi

SCI Construct Distribution S.R.L

     Înființată în anul 2005, ce deține peste 2000 de clienți în portofoliu, cu obiect de activitate distribuția materialelor de construcții, SCI Construct Distribution s-a dezvoltat continuu, acoperind astăzi județele din Sud-Estul României, cu dorință de dezvoltare în toată țara, oferă clienților un pachet complet de servicii: ofertare, vânzare, consultanță și livrare.

 

     SCI Construct Distribution pune la dispoziția clienților materiale pentru construcții, finisaje și amenajări, de la produse metalurgice (cuie, sârme negre și zincate, panouri de gard zincate și vopsite, tablă zincată și prevopsită, profile gips, etc.), folii de solar, de construcții cât și de ambalat, produse amenajări interioare și de termosistem (OSB, colțari de aluminiu, pvc, plasă de fibră și benzi adezive și neadezive, vopsele și tencuieli), produse de hidroizolație (cartoane și membrane bituminoase), produse de etanșare și izolare (spume poliuretanice și silicon), elemente de fixare (șuruburi, vincluri, eclise, dibluri) până la scule și unelte folosite în gospodării. 

 

     Forța logistică a companiei este confirmată de parcul logistic ce cuprinde un număr suficient de camionete specializate care asigură maxim de operativitate la descărcare, transport și livrări în 24 - 48 ore de la data comenzii, oriunde în zonele pe care le acoperim.


     Ne dorim să fim un partener important pentru clienții noștri, asigurându-le livrarea produselor noastre în cel mai scurt timp posibil, însoțite de consultanță tehnică de specialitate.


Folosim cookie-uri și tehnologii asemănătoare pentru a-ți îmbunătăți experiența pe acest website. Termeni si conditii si Politica de G.D.P.R