SCI Construct Distribution S.R.L

     Infiintata in anul 2005,cu obiect de activitate distributia de materiale de constructii,SCI Construct Distibution s-a dezvoltat continuu,acoperind astazi Bucuresti ,Ilfov si toate judetele limitrofe,oferind clientilor un pachet complet de servicii :ofertare,consultanta si livrare .

 

     SCI Construct Distribution pune la dispozitia clientilor materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 1,000 repere), de la produse metalurgice(cuie,sarme negre si zincate,panouri de gard zincate si vopsite,tabla zincata si prevopsita,profile gips,etc.), folii de solar,de constructii cat si de ambalat , produse amenajari interioare si de termosistem(OSB,coltari de aluminiu,pvc,plasa de fibra si benzi adezive si neadezive,vopsele si tencuieli),produse de hidroizolatie (cartoane si membrane bituminoase) ,produse de etansare si izolare(spume poliuretanice si silicon) pana la scule si unelte folosite in gospodarii.

 

 

     Forta logistica a companiei este confirmata de parcul logistic ce cuprinde un numar suficient de camionete specializate care asigura maxim de operativitate la descarcare, transport si livrari in 24 ore de la data comenzii, oriunde in zonele pe care le acoperim.

 

 

     Compania detine un portofoliu de peste 1 000 de clienti, din mai multe domenii de activitate, cei mai multi dintre acestia activand in domeniul constructiilor,clienti vizitati saptamanal de echipa de vanzari.
     Ne dorim sa fim un partener important pentru clientii nostri ,asigurandu-le livrarea produselor noastre in cel mai scurt timp posibil, , insotite de consultanta tehnica de specialitate.

               

 

SCI in fiecare zi!

               

www.sci-distribution.ro - power by Addit.ro
SCI Construct Distribution S.R.L. © 2018